დამატებულია კალათაში
მარაგში არ არი საკმარისი რაოდენობა
info@qcc.ge
+995 551 088809
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
მთავარი
ჩვენ შესახებ
სერვისები
აკადემია
Safety Shop
Insight
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
სისტემაში შესვლა
info@qcc.ge
+995 551 088809
Eng
ქარ
1882
სისტემაში შესვლა
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხი დეტალებში
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხი დეტალებში
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ტრენინგი, სერტიფიცირება
ჩვენ შესახებ
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხი დეტალებში
ჩვენი სერვისები
HACCP სისტემის დანერგვა, ტრენინგები, კონსულტაცია და სერტიფიცირება
HACCP სისტემა არსებული პრაქტიკის გაუმჯობესებისთვის
ISO 9001:2015 ხარისხის მენეჯმენტის სისტემა
ტექნოლოგიური ბარათებისა და ეტიკეტების შემუშავება
HACCP სისტემის აუდიტი არსებული პრაქტიკის გაუმჯობესებისთვის
ISO 22000:2018 სურსათის უვნებლობის მენეჯმენტის სისტემა
ყველა სერვისის ნახვა
ბოლო სტატიები
Insight
ყველა სტატიის ნახვა
02.09.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
რატომ არის აუცილებელი GMP, GHP, GAP და რას უზრუნველყოფს ეს პროგრამები.
03.09.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP სისტემა-ზოგადი ინტერპრეტაციები
04.09.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP სისტემის მონახაზი საზოგადოებრივი კვების ობიექტისთვის
30.07.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის თერმომეტრების სწორად გაგება და გამოყენება
ხარისხი დეტალებში
ჩვენი პროექტები
ყველა
მიმდინარე
დასრულებული
ბოლო ტრენინგები
დაანონსებული ტრენინგები
ყველა ტრენინგის ნახვა
სასწავლო კურსი როგორ გავხდეთ HACCP-ის ლიდერი
შეძენა
დამატება
როგორ შევიმუშავოთ ჰასპ სისტემა?
შეძენა
დამატება
ISO 22000:2018 სისტემის შემუშავება და დანერგვა
შეძენა
დამატება
iso 9001:2015 სისტემის შემუშავება და დანერგვა
შეძენა
დამატება
ბოლო სტატიები
ჩვენი სიახლეები
ყველა სტატიის ნახვა
30.05.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP-ის სისტემის გათვითცნობიერება
01.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP-ის ლიდერის მოსასმზადებელი კურსი პირველი ნაკადი
27.12.2022
შრომის უსაფრთხოება საზ. კვებისთვის