დამატებულია კალათაში
მარაგში არ არი საკმარისი რაოდენობა
[email protected]
+995 551 088809
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
HACCP-APP
მთავარი
ჩვენ შესახებ
სერვისები
აკადემია
Safety Shop
Insight
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
სისტემაში შესვლა
[email protected]
+995 551 088809
Eng
ქარ
632
სისტემაში შესვლა
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხი დეტალებში
ჩვენ შესახებ
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხი დეტალებში
ჩვენ შესახებ
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ტრენინგი, კონსალტინგი, სერტიფიცირება, აუდიტი
ჩვენ შესახებ
ხარისხი დეტალებში
ჩვენი სერვისები
HACCP-ის სისტემის შემუშავება და დანერგვა საზოგადოებრივი კვების ობიექტისთვის
iso 22000:2018-ის სისტემის შემუშავება და დანერგვა
iso 9001:2015 სისტემის შემუშავება და დანერგვა
ტრენინგები
საინფორმაციო მასალების, მომზადება (ეტიკეტირება)
ყველა სერვისის ნახვა
ბოლო სტატიები
Insight
ყველა სტატიის ნახვა
26.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხორცის კონსერვები
26.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ძეხვის წარმოების ტექნოლოგია
05.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
მიკრობიოლოგიური კონტროლის სტრატეგიები
05.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის ფალსიფიცირება
ხარისხი დეტალებში
ჩვენი პროექტები
ყველა
მიმდინარე
დასრულებული
მიმდინარე
HACCP-ის სისტემის შემუშავება და დანერგვა
მიმდინარე
HACCP-ის სისტემის შემუშავება და დანერგვა
დასრულებული
ISO 9001:2015 სისტემის შემუშავება და დანერგვა, ტრენინგები და სერტიფიცირება
ბოლო ტრენინგები
დაანონსებული ტრენინგები
ყველა ტრენინგის ნახვა
სასწავლო კურსი როგორ გავხდეთ HACCP-ის ლიდერი
შეძენა
დამატება
როგორ შევიმუშავოთ HACCP-ის სისტემა?
შეძენა
დამატება
ISO 22000:2018 სისტემის შემუშავება და დანერგვა
შეძენა
დამატება
iso 9001:2015 სისტემის შემუშავება და დანერგვა
შეძენა
დამატება
ბოლო სტატიები
ჩვენი სიახლეები
ყველა სტატიის ნახვა
30.05.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP-ის სისტემის გათვითცნობიერება
01.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP-ის ლიდერის მოსასმზადებელი კურსი პირველი ნაკადი
27.12.2022
შრომის უსაფრთხოება საზ. კვებისთვის