დამატებულია კალათაში მარაგში არ არი საკმარისი რაოდენობა

ჰასპის სისტემა, სანიმუშო მიღების, წარმოებისა და ჰიგიენის პრაქტიკები

ქრისტინე ჯულაყიძე

ქრისტინე ჯულაყიძე

ჰასპის სისტემა, სანიმუშო მიღების, წარმოებისა და ჰიგიენის პრაქტიკები

დეტალური ინფორმაცია

ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრის აკადემია გიწვევთ ორგანიზაციებსა და დაინტერესებულ პირებს ტრენინგზე
● 𝗛𝗔𝗖𝗖𝗣 ● საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემები
შეხვედრისას განხილული იქნება შემდეგი საკითხები:
•რა არის HACCP?
•HACCP-ის პრევენციული მიდგომის კონცეფცია
•HACCP-ის 12 ნაბიჯი 7 პრინციპით.
•რა არის საშიშროება?
•სხვადასხვა სახის საფრთხეები (P,C,B).
•საშიშროების წყაროები და მაგალითები.
•საშიშროების რისკის შეფასება
•საშიშროების კონტროლის ღონისძიებები
• CCP-ის განსაზღვრა
• CCP-ის კრიტიკული საზღვრები
•კონტროლის ღონისძიებების მონიტორინგი
•კონტროლის ღონისძიებების შემოწმება.
•კორექტირება და მაკორექტირებელი მოქმედება.
• HACCP-ის სარგებელი სურსათის უვნებლობისთვის.
  • განრიგი:ორშაბათი და ოთხშაბათი
  • დაწყება:სექტემბერი
  • ფორმატი:ფორმატი: Online (ZOOM)
  • სერტიფიკატი:დიახ
  • ლექციების რ-ბა:2
200 GEL

რას ისწავლი კურსზე:

  • რა არის HACCP?
  • HACCP-ის პრევენციული მიდგომის კონცეფცია
  • HACCP-ის 12 ნაბიჯი 7 პრინციპით.
  • რა არის საშიშროება?
  • სხვადასხვა სახის საფრთხეები (P,C,B).
  • საშიშროების წყაროები და მაგალითები.
  • საშიშროების რისკის შეფასება
  • საშიშროების კონტროლის ღონისძიებები
  • CCP-ის განსაზღვრა
  • CCP-ის კრიტიკული საზღვრები
  • კონტროლის ღონისძიებების მონიტორინგი
  • კონტროლის ღონისძიებების შემოწმება.
  • კორექტირება და მაკორექტირებელი მოქმედება.
  • HACCP-ის სარგებე

ისწავლე ინდუსტრიის ექსპერტისგან

კურსის მიზანია სასურსათო სექტორში დასაქმებულ პირებს, მენეჯერებს, გუნდის ლიდერებს, დეპარტამენტის ხელმძღვანელებს და დაინტერესებულ ყველა ადამიანს დაეხმაროს HACCP სისტემის მოთხოვნების გათვითცნობიერებაში რათა მათ წარმატებით გამოიყენონ ცოდნა ყოველდღიური სამუშაო პროცესის მიმდინარეობისას

ქრისტინე ჯულაყიძე

ქრისტინე ჯულაყიძე

ვისთვისაა კურსი?

  • სასურსათო სექტორში დასაქმებული დირექტორები
  • დეპარტამენტის უფროსები
ჰასპის სისტემა, სანიმუშო მიღების, წარმოებისა და ჰიგიენის პრაქტიკები

დარეგისტრირდი კურსზე

შეავსეთ მოცემული ველები