დამატებულია კალათაში მარაგში არ არი საკმარისი რაოდენობა
ჰასპის სისტემა, სანიმუშო მიღების, წარმოებისა და ჰიგიენის პრაქტიკები

ჰასპის სისტემა, სანიმუშო მიღების, წარმოებისა და ჰიგიენის პრაქტიკები

300 Gel
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრის აკადემია გიწვევთ ორგანიზაციებსა და დაინტერესებულ პირებს ტრენინგზე
● 𝗛𝗔𝗖𝗖𝗣 ● საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემები
შეხვედრისას განხილული იქნება შემდეგი საკითხები:
•რა არის HACCP?
•HACCP-ის პრევენციული მიდგომის კონცეფცია
•HACCP-ის 12 ნაბიჯი 7 პრინციპით.
•რა არის საშიშროება?
•სხვადასხვა სახის საფრთხეები (P,C,B).
•საშიშროების წყაროები და მაგალითები.
•საშიშროების რისკის შეფასება
•საშიშროების კონტროლის ღონისძიებები
• CCP-ის განსაზღვრა
• CCP-ის კრიტიკული საზღვრები
•კონტროლის ღონისძიებების მონიტორინგი
•კონტროლის ღონისძიებების შემოწმება.
•კორექტირება და მაკორექტირებელი მოქმედება.
• HACCP-ის სარგებელი სურსათის უვნებლობისთვის.

ინფორმაციისთვის ან ტრენინგზე დასარეგისტრირებლად დაგვიკავშირდით:
[email protected]
+995 551 088809







  შეძენა დამატება