დამატებულია კალათაში
მარაგში არ არი საკმარისი რაოდენობა
[email protected]
+995 551 088809
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
HACCP-APP
მთავარი
ჩვენ შესახებ
სერვისები
აკადემია
Safety Shop
Insight
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
სისტემაში შესვლა
[email protected]
+995 551 088809
Eng
ქარ
756
სისტემაში შესვლა
Insight
მთავარი
Insight
10.11.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის შენახვის წესები
10.11.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სასურსათო პროდუქტების ვარგისიანობის ვადა
26.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხორცის კონსერვები
26.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ძეხვის წარმოების ტექნოლოგია
05.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
მიკრობიოლოგიური კონტროლის სტრატეგიები
05.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის ფალსიფიცირება
31.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ინტელექტუალური საკუთრება
31.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ახალი სასურსათო პროდუქტის შექმნა
17.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
რეოლოგია
17.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სენსორული ანალიზი
17.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის შერჩევა და სტრატეგიული მენეჯმენტი
16.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
შეფუთვა
16.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათი/საკვებდანამატები/ინფორმაცია სურსათის შესახებ
16.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ინოვაცია სასურსათო მრეწველობაში
14.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
აისო 9001:2015
03.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ვარგისიანობის ვადა
10.02.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
8 რამ,რაც უნდა იცოდეთ სურსათის უვნებლობის შესახებ
20.12.2022
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
როგორ ბინძურდება სურსათი
20.12.2022
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ანტიმიკრობული რეზისტენტობა
20.12.2022
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
კულტურისგან დამოუკიდებელი დიაგნოსტიკური ტესტები
‹
1
2
3
4
5
›