დამატებულია კალათაში
მარაგში არ არი საკმარისი რაოდენობა
info@qcc.ge
+995 551 088809
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
HACCP-APP
მთავარი
ჩვენ შესახებ
სერვისები
აკადემია
Safety Shop
Insight
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
HACCP-APP სისტემაში შესვლა
AIISO სისტემაში შესვლა
info@qcc.ge
+995 551 088809
Eng
ქარ
1976
HACCP-APP სისტემაში შესვლა
AIISO სისტემაში შესვლა
Insight
მთავარი
Insight
ხარისხის მენეჯმენტი
სურსათის უვნებლობა
29.10.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხარისხის მართვის პრინციპები
25.10.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
რა არის ISO 9001:2015 ?
24.10.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ISO 22000-ის სისტემა
04.09.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP სისტემის მონახაზი საზოგადოებრივი კვების ობიექტისთვის
03.09.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
HACCP სისტემა-ზოგადი ინტერპრეტაციები
02.09.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
რატომ არის აუცილებელი GMP, GHP, GAP და რას უზრუნველყოფს ეს პროგრამები.
31.07.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხელების დაბანის როლი სურსათისმიერი დაავადებების თავიდან აცილებაში
30.07.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის თერმომეტრების სწორად გაგება და გამოყენება
29.07.2024
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
10 რჩევა სახლის პირობებში სურსათის უვნებლობის უზრუნველსაყოფად
10.11.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სასურსათო პროდუქტების ვარგისიანობის ვადა
10.11.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის შენახვის წესები
26.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ხორცის კონსერვები
26.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ძეხვის წარმოების ტექნოლოგია
05.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის ფალსიფიცირება
05.04.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
მიკრობიოლოგიური კონტროლის სტრატეგიები
31.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ინტელექტუალური საკუთრება
31.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
ახალი სასურსათო პროდუქტის შექმნა
17.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
რეოლოგია
17.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სენსორული ანალიზი
17.03.2023
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრი
სურსათის შერჩევა და სტრატეგიული მენეჯმენტი